schimbari

Dupa cum probabil ati observat, am trecut la o alta interfata si cu ocazia asta pe o alta platforma.
Cand am facut prima oara blogul voiam sa exersez si putin PHP, motiv pentru care am ales o platforma mai simpla numita sNews. Insa am depasit faza si consider ca WordPress e mai folositor atat pentru mine cat si pentru voi. Efectele imediate presupun ca se vad deja in functionalitatea extinsa pe care o ofera WordPress.

Un dezavantaj e ca n-am rabdare acum sa pun chat-ul deasupra paginii (nici nu-s sigur ca mai vreau), asa ca cel putin pe moment va ramane in dreapta putin inghesuit.

Am avut de copiat manual articolele din siteul vechi, asta inseamna ca s-au pierdut pe drum vreo jumatate. Adica le-am facut pierdute intentionat pentru ca nu mai erau oricum de actualitate. Tot ce se gasea in ele se poate gasi pe paginile de proiecte din stanga.

Daca ceva nu functioneaza in site, anuntati-ma. In 2-3 ani voi reface si forumul, pana atunci poate ramane asa.

Zilele astea voi reincepe sa pun din nou manga pe site, si astfel va las cu o scurta pilda peste care am dat la 5 dimineata pe un blog:

Cu mult timp in urma, in galaxie exista un imparat puternic. Tipul era tare de tot, dar avea o problema: era bipolar.


In zilele lui proaste conducea galaxia cu un pumn de fier, strivindu-i fara mila pe toti cei ce-i stateau in cale, abuzand chiar si de cei care ii erau loiali.


In zilele lui bune lupta sa aduca egalitate in galaxie si regreta lucrurile pe care le facuse in zilele lui rele.


Intr-una din acele zile bune si-a dat seama ca ceva nu e in regula, asa ca si-a chemat ucenicul.


I-a ordonat sa-i gaseasca un leac si i-a zis sa se intoarca intr-o luna.


Luna a trecut si ucenicul s-a intors cu o cutiuta mica. Cand imparatul a deschis-o si a descoperit in ea un inel, l-a intrebat mirat pe ucenic daca acela era leacul.


“Da, stapane”, i-a zis ucenicul. Dar inelul nu functioneaza doar folosindu-l. Pentru a functiona, de fiecare data cand te trezesti trebuie sa citesti inscriptia din interiorul lui:


Stii ca asta e doar trecator.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *