Alive volumul 21 – complet

alive evolution manga

Am ajuns și aici, n-am idee cu câți ani în urmă am început lucrul la manga asta, dar iată că am terminat-o. Autorul ei, Tadashi Kawashima, a murit de cancer la ficat la câteva luni după ce a terminat ultimul capitol, în mod ironic raportat la subiectul din manga.

Vad că nici măcar nu avem pe blog intrări pentru primele capitole finalizate, le-am lucrat dinaintea internetului. Adică de pe când nu exista încă RoManga și unii din noi erau în echipa Mangazup.

Alive nu e prima manga mare începută dar am depus eforturi și iată că e prima terminată. Pe vremea când ne-am apucat noi de ea se plănuia și un anime, dar nu s-a mai realizat din cauza unor probleme pe care le-a avut producătorul Gonzo.

Există, desigur, și manga mult mai mari, dar noi nu pe alea am lucrat, ci pe asta. Astfel că e imposibil să nu simți o oarecare satisfacție. Deoarece din ziua în care ai început să traduci manga, ai evoluat împreună cu Taisuke si Hirose si Megumi, iar călătoria lor pare și călătoria ta. O călătorie dementă și sângeroasă, deoarece cred că manga asta intră în niște topuri cu cele mai multe personaje ucise.

Lectură plăcută!

Alive [complet][RoManga]

5 Comments

 1. kreatur

  Alte surse de download trebuie intretinute si nu am timp de asa ceva, sa verific si inlocuiesc linkuri cand sunt sterse. Imi pare rau.

  Cand am eu calculatorul deschis merge si torrentul, va trebui doar sa aiba lumea rabdare.
  Incearca acum. Daca nu reusesti sa te conectezi umbla la setari sau schimba clientul.

 2. RedMan

  kreatur, degeaba. Am incercat si cu Deluge si tot nimic. Poate problema e de la tine, nu stiu. primata data am incercat cu Bittorrent, apoi cu Deluge, si tot nimic.

  • kreatur

   Ti-am dat un mail pe adresa cu care comentezi, hai sa discutam.
   In momentul asta descarca cineva torrentul respectiv, deci el merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *