Fantezie cu vampiri – oneshot

Fantezie cu vampiri manga oneshot

 

 

Inca unul cu vampiri. Aha. Proiectul l-am primit de la kucashy pe jumatate terminat, nu am mai avut decat sa fac typesetting la vreo 30 de pagini. N-am idee cine a facut traducerea, dar a fost destul de bine facuta.

Asta e putin mai digerabil decat cel de saptamana trecuta, un tanar care isi cauta prietenul in padure da peste doua femei, mama si fiica, care locuiesc singure in acea padure. Ce se intampla de aici incolo va las pe voi sa descoperiti citind manga.

Fantezie cu vampiri – Download romanga, manga in romana

In alta ordine de idei, s-ar putea ca de saptamana viitoare sa facem putina pauza cu oneshot-urile pentru ca am un manga de patru capitole la care as vrea sa lucrez, insa alea patru capitole sunt destul de voluminoase si n-as putea sa le fac in timpul saptamanii. Vom vedea cum stam cum timpul.

Teaser:

 

Vom incepe si un proiect nou, o manga on-going. Proiectul e o surpriza, eu inca n-am citit-o, insa kucashy zice ca e foarte buna, asa ca…. asteptati o manga noua cat de curand. Fiecare capitol are in jur de 70 de pagini (aproape triplu fata de o manga normala), asa ca sambata iese din program de acum inainte, vom avea zi libera.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *